I sidste uge fik jeg knas med min Peugeot, og det var jeg virkelig ærgerlig over. Min bil er mit et og alt, og det er vigtigt for mig at min bil bliver repareret på et autoriseret værksted. Jeg befandt mig i Horsens, hvor jeg faldt over Aunsbjerg værksted i Horsens. Her fik jeg en rigtig god service, hvor jeg var sikker på at Aunsbjerg følger Peugeots anvisninger og garantiforhold. Aunsbjerg har også et værksted i Kolding og i begge værksteder er de autoriserede inden for Peugeot, Citroen og Opel. Hvis nogle af mine læsere skulle befinde sig i enten Kolding eller Horsens tjek Aunsbjerg ud, hvis I har brug for reparation af jeres bil.

Efterfølgende fik jeg lavet en serviceaftale med min bil, hvor jeg blev sikret at mine serviceeftersyn i fremtiden vil blive foretaget autoriseret. En serviceaftale på biler betyder at ens bils levetid forlænges, og det ville jeg selvfølgelig ikke være ked af.  En bonus ved ordningen er, at hvis jeg en dag skulle få lyst til at sælge min bil for at opgradere den, så øges salgsværdien for bilen også. Det er derfor et rigtig godt tip og samt en god investering at få lavet en serviceaftale. Hvis I har svært ved at vælge den rigtige serviceaftale for jer, kan I enten besøge Aunsbjerg eller komme ned og få en god snak, som jeg selv valgte at gøre.

Efter jeg fik min bil til reparation kiggede jeg på deres brugte biler i Horsens. Her fandt jeg en lækker Peugeot, som jeg godt kunne tænke mig at købe om nogen år. Den fik jeg prøvekørt og det var en super god oplevelse. Aunsbjerg biler i Kolding har også et stort udvalg af biler, og hvis I bor i omegnen, så tag endelig forbi og se efter hvad de kan gøre for dig. Både hvis du er bilejer, men også hvis du har brug for service eller reparation i en af ovenstående bilmærker.