Er du blandt de uheldige, der har fået ødelagt skærmen på enten din Iphone eller Ipad, så har Fonia.dk erfaringen og løsningen til de forskellige behov.
Næsten alle jeg kender, som har Apple-produkter, har prøvet at få smadret deres glas på telefonen. Da jeg var til julefrokost i sidste uge, lykkedes det mig at tabe min Iphone lige direkte ned på fortovet.
Jeg passer generelt rigtig godt på mine ting, men efter jeg fik købt min nye Iphone, havde jeg ikke lige investeret i et cover, som kunne tage de værste stød fra fald.

En dyr reparation af Iphone

Jeg var selvfølgelig rigtig ærgerlig over, at jeg havde fået smadret mit glas på telefonen, så dagen efter skyndte jeg mig ned, for at få repareret min Iphone.
Det første sted jeg gik til, ville have 2200 kr. for at skifte glasset på 30 minutter. Det synes jeg var rigtig mange penge, så jeg besluttede mig for, lige at gå på nettet og undersøge andre priser, da der tit kan være stor forskel.
Det tog mig ikke lang tid at finde en rigtig god pris hos Fonia.dk, der kunne tilbyde Iphone reparation i Silkeborg til en væsentlig billigere pris. Jeg tog ned til butikken, og afleverede min Iphone. En halv time efter kunne jeg hente telefonen igen, fuldstændig så god som ny. Og så er der endda to års garanti.

Vidste du..?

20% af alle Apples forbrugere, får repareret glasset på et eller andet tidspunkt. Og efterhånden er der rigtig mange, der kan tilbyde reparation af Apple-produkter, fordi der er et rigtig stort marked for det. Kun 8% af andre typer smartphones, får smadret glasset i løbet af telefonens levetid.
Men vidste du, at du som Iphone-ejer er i din fulde ret til, at få skiftet din ødelagte skærm hos en uautoriseret reparatør? Og jeg har af den grund tit tænkt, hvorfor Apple ikke har valgt at sende et beskyttelsescover med, når deres kunder køber en Iphone.
Reparationsomkostningerne tilfalder jo ikke Apple selv, men hos forbrugeren der bruger pengene hvor de kan få en reparation billigst. Hos de uautoriserede som laver reparationerne mindst ligeså godt som Apple selv.
Blot en tanke, men fortvivl ikke! Du kan sagtens få repareret din Iphone eller Ipad, uden at det behøver at koste en formue – bare gør som jeg 🙂