Mange danskere har det med at købe ting billigst muligt. Det er fint nok, hvis det er et godt tilbud, men ikke hvis det eksempelvis omhandler arbejdstøj, der netop er tøj udviklet til man skal give den lidt ekstra gas, og godt kan komme til skade.

arbejdstøj

Jeg selv er ikke håndværker, men jeg interesserer mig for kvalitet, og det er lige meget hvad jeg laver. Jeg elsker at bygge i mit hus, men jeg er bestemt ingen god handyman. Jeg har ikke viden om håndværk, men jeg har værktøjet i orden, og så plejer det altid at gå!

Mit arbejdstøj inkluderer både arbejdshandsker, et par overalls og nogle solide knæbeskyttere. Knæbeskyttere var egentlig noget af det sidste, som jeg købte til mit nu så fine sæt af arbejdstøj, men faktisk er knæbeskytterne blevet dét af mit udstyr, som jeg nærmest sætter mest pris på. Førhen kunne jeg få nok så ondt i knæene, når jeg havde siddet på mine knæ hele dagen, for eksempelvis at lægge nye brædder – men det har jeg ikke længere nu!

Blot handyman eller professionel

Om man blot er en simpel handyman eller professionel har selvfølgelig meget at sige. Det er klart, at en professionel der slider sin krop hver dag, gerne skal have noget solidt arbejdstøj, der gør man ikke smadrer sin krop.

En ganske almindelig handyman som jeg kunne nok sagtens nøjes med det billige, eller i hvert fald noget af det blot billigere. Men jeg værdsætter at have det godt, når jeg så endelig laver noget håndværk, og så må man jo punge ud.

Mit sæt arbejdstøj har jeg givet cirka 2.000 kr. for, og det er jo egentlig ikke så galt, når den næste dag så faktisk kan bruges på andet, end blot at ligge på sofaen. Derfor synes jeg bestemt det er godt givet ud.

Inde på plainundustry.dk hvor jeg købte mit, kunne jeg umiddelbart heller ikke finde en meget dyrere kombination, så om man betaler 1.000 eller 2.000 kr. gør giver altså en stor forskel, men beløbet er jo reelt set ikke særlig meget. Og ud over man har det godt i kroppen, så handler det jo i sidste ende også om sikkerhed.

God arbejdslyst!