Selvom man måske er kommet lidt op i alderen, så er det stadigvæk meget vigtigt, at kunne føle sig ung. Vores børn giver os indsigt i ungdommen nu til dags, og der er faktisk kommet rigtig mange fede ting, som man kan hygge sig med. Jeg køber tit sjove ting ind til min søn, og det gør jeg typisk hos Gadgetcity, som er en webshop der udbyder gadgets, og mobiltilbehør.

I denne anledning fandt jeg et rigtig fedt cover til min Samsung galaxy S6 Edge – en ny telefon, som de færreste webshops har fede covers til. Det er rigtig flot, anderledes og ligner faktisk rigtige regndråber som har sat sig på telefonen. Hvorfor det sjovt nok også hedder “Raindrop cover”. Gadgetcity har rigtig mange forskellige mobil covers, som du bør kigge på – mange af dem er anderledes, sjove og utrolig billige. Foruden gode produkter yder de også en meget god service, og herunder med meget kort leveringstider. Jeg vil derfor i høj grad anbefale dig, at have dem i mente, når du skal have alt fra gadgets til mobil covers.

Jeg venter spændt på, at de forhåbentlig får PavoScreen hjem til Samsung S6 Edge – da det er glas der gør det endnu sværere at ridse telefonen. Godt nok er S6’eren meget svær, at få til at gå i stykker, men derfor bør man altid være på den sikrer side. 🙂