Du har måske hørt om Body Self Development´s System – forkortet Body-sds. Hvis ikke, så er det en behandlingsform, der er udviklet af Erland Hertung. Herefter er udviklingen blevet overtaget af Ole Kåre Føli, og Ole’s søn Bengt Valentino Andersen. Body-sds er i dag en behandlingsform der hjælper mange mennesker, både kendte og almindelige borgere har haft stor glæde af det, og flere behandlere kan i dag også tilskrive sig body-sds på CV’et, da det faktisk også er blevet til en uddannelse. Både BEngt, og Ole er i dag nogle af de mest eftertragtede, og kendte behandlere i Danmark. Body-sds er en kombination af fysiologisk behandling, samtale- og ernæringsterapi, og formår at hjælpe mange med forskellige typer skader i forskellige grader.

Tilbage i 2008, blev Remee utrolig presset på baggrund af den første sæson af X-faktor. Psykolog hjælp var ikke nok, så Remee prøvede Body-sds, og hjalp ham både fysisk og mentalt. Herudover bliver mange andre kendte også behandlet af Bengt, både alt fra stress, rygsmerter til andre typer af skader.

Så hvis du har alvorlige problemer med skavanker, så er det måske værd, at prøve Body-sds. Hvis vi selv får diverse problemer af stress, fysiske skader, eller andet som de kan klarer, så vil vi i hvert fald selv gå til dem. Vi lever i en verden hvor man ikke bør sparer på behandlinger, der har med ens krop at gøre.

Referencer i denne artikel:

Realityportalen‘X Factor’-dommer på sammenbruddets rand

BTHan er de danske stjerners mirakelmand