Som titlen leder til, vil følgende blogindlæg handle om hvad der skaber rammerne for en god bryllupsfest. Sommeren dækker jo nemlig over det største antal frierier og brylluper – måske fordi vi er en anelse gladere i disse perioder, hvem ved? Men i hvert fald vil det derfor være relevant med et kort indlæg til hvordan man får skabt sig en god fest for sig selv og sine kære.

Først og fremmest handler det om at finde en dato og sted, der passer ind til arrangementet – hvorfor bryllupper oftest bliver afholdt om sommeren, hvor der er tid og plads til at leje sig end i et større forsamlingslokale eller slå et kæmpe tælt op til de mange mange mange fremkomne gæster.

Herefter der naturligvis det svære valg med valg af brudekjole, smykker samt jakkesæt og smykker ligeledes. Dette emne er dog svært at komme med tips på, da især følgende er præget af stor subjektivitet.

En ting vi dog kan enes om er typisk musikken, og det den gør vi os. Og hvis du vil have et brag af en bryllupsfest bør du og din kære overveje at leje en DJ i København, Frederiksberg eller hvorend i som par kommer fra eller ønsker at afholde bryllupsfesten. En DJ til Bryllup er særligt givende til at sørge for den typisk længerevarende fest ikke uddør efter et par timer. Og typisk vil et DJ firma, som eksempelvis Dansk DJ Service, kunne stå for loungebelysning som lige sætter prikken over i’et i festlighederne – Kontakt DDJS for DJ til bryllup

Det var nogle få, men meget væsentlige tips til afholdelse og planlægning af bryllupsfest, og jeg håber i vil kunne få brug for dem. Om i har øvrige tips, del gerne disse med os andre i kommentarfeltet!