Har du anskaffet dig en printer, er det ikke nok bare at installere den på kontoret og sidenhen lade den stå uberørt. En printer kræver nemlig en jævnlig vedligeholdelse, herunder rengøring og påfyldning af rette blæk- & printerpatroner.

Nogle gange kan der forekomme blækstreger på papiret, hvis ikke printeren er blevet vedligeholdt. Ligeledes skyldes uskarp skrift, og papirstoppelse også typisk manglende vedligeholdelse.

Selvom du på bedste vis sørger for at vedligeholde din printer, kan du alligevel risikere at printeren får brug for en reparation på et tidspunkt. I tilfælde hvor printeren går i stykker, eller du oplever problemer med den, som du ikke selv kan løse, bør du kontakte leverandøren af printeren. De kan som regel klare reparationen mod betaling, såfremt du ikke har en serviceaftale.

Vær dog opmærksom på at en reparation af printer kan blive dyr. Derfor kan det i mange tilfælde være en fordel at tilkøbe serviceaftale til printeren, når du køber den.

Flere og flere leverandører tilbyder serviceaftale, når du vælger at købe en printer til virksomheden eller lease den. Så hvis printeren på et tidspunkt går i stå, eller der opstår andre problemer, så kan du hurtigt og nemt få den repareret.

Billige printerpatroner & blækpatroner

Der er ikke noget værre, end at tænde for printeren og opdage at printerpatronerne, som man troede var fyldte, er tørret ud. Hvis du vil være sikker p, at anskaffe dig nogle patroner, som holder i længere tid, bør du købe dem hos Tonerland. Her kan du være sikker på at finde billige printerpatroner og billige blækpatroner i høj kvalitet. Alt hvad du skal gøre, er at navigere dig frem til, hvilken model af printermærket du har, på deres hjemmeside.

Hvad kan du gøre?

Afhængig af hvor tit du printer, er det en god idé ikke at slukke printeren. På den måde sikrer du dig, at printerpatronerne ikke tørrer ud, selvom du har åbnet dem og sat patronerne i printeren. Dog anbefales det, at du minimum printer mindst en gang om måneden, for at holde printer- og blækpatronerne ved lige.