Modsat tatoveringer man ikke kan fjerne, når først man har fået lavet dem, kan piercinger stort set altid vokse sammen igen, og man kan typisk aldrig se, at de nogensinde har eksisteret, når først hullerne er vokset sammen.

Hvis en piercing bliver lavet hos en professionel piercer, og bliver behandlet grundigt og efter piercerens råd, så går det næsten aldrig galt. Af og til sker der dog det, at piercingen bliver betændt af den ene eller anden grund.

Piercingens historie og oprindelse

Ordet piercing betyder direkte oversat ”gennemboring”, hvilket giver god mening, da nålen netop skal stikkes igennem huden. Piercinger har eksisteret i flere tusinde år, og har fungeret som et kropsligt smykke.

Før i tiden lavede man dog piercinger af nogle helt andre grunde end i dag f.eks. fik drenge i puberteten en piercing som et symbol på, at de nu var trådt ind i de voksnes rækker. I andre kulture var piercinger et symbol på rigdom. Jo flere piercinger, jo højere økonomisk status.

Stort set alle kvinder har i dag huller i ørerne. De fleste tænker ikke over, at disse huller også er piercinger. I dag er denne form for piercing den mest udbredte, da den ikke bliver sidestillet med de mere ”oprørske” piercinger som i f.eks. Læben eller øjenbrynet.

Find piercingsmykker online

Piercinger er ikke længere kun forbeholdt subkulturer eller folk fra syden. I dag er piercinger forbeholdt alle typer mennesker lige fra direktøren til flaskedrengen. Alle fra forskellige samfundslag har piercinger af en eller anden form. Og ligesom en tatovering så er en piercing også en ganske personlig ting.

Har du piercinger enten i ørerne, læbepiercing, øjenbrynet, næsen eller andre steder på kroppen, så kan du finde Danmark’s største udvalg af piercingsmykker hos piercingpusher.dk. Her finder du diverse smykker i smukke, flotte og kreative designs og stile.