Irepair.dk er stedet, hvor du kan få fixet din Iphone til favorable priser. Men ikke kun din mobil kan få ny skærm. Tjek lige deres priser på andet apple-udstyr som fx Ipads, Ipods og computere.

Det er ikke kun smadrede skærme de kan lave for dig. De står både klar med hjælp og support på dit udstyr, og så kan du få rabat på reservedele. Det kunne ikke være bedre.

Og er det sket, at din Iphone har fået smadret eller ridset skærmen, så kan du møde personligt op i butikken med den, og få den fikset på en time. Det er bare service der vil noget.

Men alternativt kan du gå ind på Irepair.dks hjemmeside og oprette en sag på dit apple-produkt og få en pris på, hvad reparationen vil koste.

Undgå skader på din Iphone
Og når du nu har fået fikset din telefon, så kan det være du lige skal kigge på den række råd, som vi har listet her. Det kan spare dig for flere ture til reperatøren:

1. Køb et cover til din telefon
– covers af silikone eller blød plast er de bedst og mest beskyttende.

2. Køb en skærmbeskytter
– en slags tyk plastik, som du kan sætte på din skærm, der beskytter mod ridser, og i nogen tilfælde kan holde sammen på skærmen under hårde slag

3. Opbevar ikke mobilen i skjortelommen
– At opbevare mobilen i skjortelommen er kun praktisk indtil det øjeblik du skal bøje dig forover for at tage noget.

4. Opbevar heller ikke mobilen i baglommen
– Udover at du risikerer at sætte dig for hårdt på den, så er der også en god chance for, at den ender i kummen, næste gang du skal på toilettet.

5. Skaf et cover der ikke er glat
– hvis du ikke tog vores første råd, med at finde et cover af silikone, så prøv i det mindste at kigge efter ét der er lavet af et materiale, der ikke så let glider ud af hænderne, som glat plastik. Silikone har bl.a. også denne fordel.