Der findes mange mennesker som ikke går så højt op i hvilke shampoo eller balsam de bruger til at vaske deres hår med, men jeg indrømmer – jeg er ikke én af dem.

Jeg går meget op i hårpleje, og bruger gerne tid på at finde præcis de hårprodukter, der passer til min hårtype.

Alt hår er forskelligt, og alt efter længde, hvor aktiv man er, hvad man spiser osv. Er der en række ting man bør være opmærksom på. Fuldstændig, som hvis man skal finde en creme der passer efter ens hudtype.

Undgå fedtet hår

Lider du også af fedtet hår efter bare én dag? Det er ikke godt for håret at blive vasket hver dag, da hyppige hårvaske er med til at hovedbunden automatisk producere mere fedtstof.

Vask helst kun dit hår med shampoo 2-3 gange om ugen, dog kan du skylle håret i vand, så du får fjernet snavs og andet som håret bliver udsat for.

Bange for at det bliver fedtet? Tørshampoo er din nye ven, der hjælper dit hår til at se mindre fedtet ud. Tørshampoo findes i flere varianter, men fælles for dem alle er, at du undgår hårvask. Tørshampoo skal blot sprayes rundt i håret ved hårrødderne, og dit hår vil føles nyvasket, mere fyldigt og voluminøst.

Hårprodukter af kvalitet

Kvinder der sætter pris på blødt og fyldigt hår, at holde håret sundt og glansfuldt, er Alterna Bamboo vidunderproduktet. Håret kan hurtigt blive slidt og ødelagt under sommerens sol, en dukkert i poolen eller havsaltet på stranden, men Alterna Bamboo som er baseret på økologisk bambusekstrakt, dedikerer sig til hårets naturlige stil og glød.

Kvinder verden over har anerkendt Alterna Bamboo for deres beauty-effekt, da hårprodukterne ikke føles tyngende på håret men derimod føles mere fyldigt og voluminøst. Desuden er hele serien fra Alterna Bamboo bygget af bæredygtige ingredienser, og fri for bl.a. Parabener og kunstig farve.

TIP: Køb Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Shampoo + conditioner