Der findes rigtig mange steder, man kan rejse på vandreferie til. Men Italiens størrelse og landskabelige forskellighed – fra syd til nord, gør det attraktivt at rejse dertil.

Dette indlæg kan være en appetitvækker til aktive rejser for den eventyrlystne med fokus på vandring. Med udgangspunkt i tre regioner der hver især er så forskellige, men med fantastiske naturoplevelser.

Vandreferie med skøn natur

Er du til azurblåt hav, smukke sandstrande og pastelfarvede huse, så er Siciliens smukke kyststrækning og skønne naturområde lige sagen.

Sicilien er en af Italiens øer, der med fulde berettigelse kan være stolt af sit attraktive og meget varierede landskab. Kraftfulde vulkaner ligger på øens top i et goldt og åbent lava terræn. Middelhavet omringer øens tusind kilometer lange kyst, der består af idylliske vige og rå klipper. Et sandt eventyr for enhver, der vil på vandreferie.

Aktive rejser med forskellige sværhedsgrader

Vandreferie kan være en naturoplevelse uden lige, men en aktiv ferie behøver ikke nødvendigvis kun at være vandring. Aktive rejser kan planlægges for hele familien eller bare den individuelle rejsende. Det kunne for eksempel være i form af ferie på mountainbike, ridning, dykning eller sejle kajak.

Aktive rejser kræver ikke fysisk topform, og man behøver heller ikke at være erfaren. Er du i tvivl om hvilken rejse, der er den rigtige for dig, så kan du kontakte rejseselskabet, så I sammen kan finde ud af, hvilke former for aktive rejser, der vil passe dig bedst.

Har du mod på at prøve noget andet end den sædvanlige charterferie, bør du overveje at prøve vandreferie, eller andre former for aktive rejser.

Kom rundt og oplev det lokale samfund på egne ben, frem for bare at tage en taxa. Få sjælen med og få en større oplevelse, tæt på den lokale befolkning, deres skikke og traditioner.

Aktiv ferie er ikke kun en rejse for hverdagsmotionister eller sportsudøvere, men også for dig der ønsker, at kombinere sol og strand med fysisk aktivitet.