Læg fliser rundt om huset

Sommeren er  ved at nærme sig, og nu er det måske på tide at vi skal planlægge vores næste gør-det-selv projekt. Om end det er inde i boligen eller er udendørs i haven, så kan vi begå os i meget arbejde, eksempelvis flisbelægning rundt om huset som nok er en af de mere populære og tidskrævende projekter.

Jeg tænker derfor kort at komme med mine refleksioner og tips om flisbelægning..

I første omgang er det vigtigt, at du overvejer dit projekts størrelse. Du kan sagtens selv lægge fliser i indkørslen, gangsti, rundt om huset, i haven eller på terrassen, men du skal have tålmodighed fordi det er hårdt arbejde som kræver koncentration.

Der er nemlig meget jord og grus, der først skal skovles og efterfølgende køres væk, og det er naturligvis ikke nemt da fliser er tunge. Når du så endelig kommer til belægningen skal du koncentrere dig med en masse tålmodighed for at få den kvalitet du har eftertænkt dig.
Kvaliteten bunder naturligvis ud i at tjekke vinkler, retninger og sørge for et korrekt fald, men ligeledes er kvaliteten, især på lang sigt, også i højeste grad afhængig af den grusbund som fliserne belægges på.
Det er derfor vigtigt at lægge den rigtige mængde grusbund bestående af afretningsgrus, der fungerer perfekt som underlag til fliser – Køb afretningsgrus hos Jordgrus
Nu når underlaget er sat med afretningsgrus, for at forhindre ukrudt i at gro i fugerne så bør du derefter stampe og jævne afretningsgrusen med stabilgrus – Køb stabilgrus hos Jordgrus
Så er du garanteret et rigtig fint resultat førend du i sidste ende ligger dine fliser og belægningssten, som du ønsker.

© 2022 Who Is the Boss

Theme by Anders NorénUp ↑