Så er det slut med julefrokoster for året 2016 og for mit vedkommende bliver der kun set frem til dette års lignende arrangementer med firma og familie fester. Der var god gang i festerne for året, og festlighederne blev såvel også fejret videre i det københavnske byliv efter en kort minibuskørsel fra kontorerne i København SV.

Det er klart, at de fleste ting skal organiseres førend festens afholdelse nu når der er er godt 100 deltagere, og kørsel til den potentielle bytur er selvfølgelig også af delene. Før festen var derfor søgt en samarbejdspartner til at stå for firmakørsel eller festkørsel (Eller hvad man nu vil kalde det), hvor der kom til en selskab med minibuskørsel, henholdsvis Borra Bus, der er beliggende i Ballerup, og som udbyder festkørsel og firmakørsel over hele Sjælland. Den udbudte service var upåklagelig og stærkt tilfredsstillende, og derfor får Borra-bus.dk lige en anbefaling til jer læsere med på vejen  – Book Borra Bus til at stå for festkørsel 

Boris, ejeren af de private minibuskørsler og buskørsler som Borra Bus udbyder, kom på egen hånd kørende hen til lokationen for firmafesten i et energisk godt humør, og holdt klar godt 20 minutter før minibussen tog sig i akt som fest transport. Alle havde god med tid til at gøre sig klar til den yderst behagelige tur som forekom efter alle nu engang havde fået sat sig på sæderne i minibussen.

Allesammens diversificerede hjemtur fra byen var naturligvis på egen hånd, men trods alt kom alle sikkert og hurtigt frem til aftenens og nattens yderligere festligheder 🙂

Står du med organisering af dit firma eller din families fest, og tænker at denne nok ender op i nattelivet, så tøv ikke med at kontakte Borra Bus, der sikkert nok skal kunne tilbyde jer et godt tilbud oveni den gode service.