Jeg er vokset op i en lille by, hvor min far gjorde alt praktisk arbejde i hjemmet. Han var virkelig dygtig til mange håndværksmæssige opgaver, og byggede både ny garage og tilbygning til vores hus. Men jeg husker hvordan jeg som barn altid fik splinter i fødderne, fordi min far godt kunne lide rå trægulve. Pænt var det også, men jeg endte med altid at have klip klapper på, fordi uden så lignede mine fødder en nålepude.

Nu hvor jeg er blevet ældre og har fået mit eget sted i byen, så har jeg svoret, at mine fødder skal kunne være bare eller i hvert fald i en sok, uden konstant at skulle have pincetten frem. Jeg har derfor fået de mest spejlblanke gulve, som både er ludbehandlede og lakeret. De har endda fået tre gange lak, for mine unger skal ikke mærke splinter i hverken barnenumse eller tæer.

Min ven havde fået lavet sine gulve hos Viking Gulvservice, og havde kun været tilfreds med deres arbejde. Så jeg tænkte at jeg selv ville bruge dem også. De kom hurtigt ud og kiggede på min lejlighed, og gav mig et tilbud på mine gulve. Derefter kom de ud og lavede dem.

Jeg må indrømme at de har gjort det flotteste stykke arbejde. Man kan danse rundt og lege med ungerne, og kun tænke på dem. Derudover lysner de hele lejligheden op.

Mange af vores gæster fortæller at det netop er vores slags gulv, at de selv altid har ønsket sig, når de ser vores gulve, og jeg kan jo kun være enig.

Hvis du som jeg også ønsker dig flotte lyse trægulve, så skal du tage fat Viking Gulvservice, som kan opfylde dine gulvdrømme.

Hvis du er vild med splinter i fødderne og blodige fødder, så kan du ringe til min far, det kan han med sikkerhed hjælpe dig med ????